PeeBee theater

Theater is, sinds ik mij kan heugen, altijd al een grote passie geweest. De vlam werd echter pas goed aangewakkerd tijdens mijn studie aan de PABO.  Mijn passie voor poppenspel is daar ook ontstaan.  De 'hobby' werd echter te tijdrovend en uiteindelijk ben ik er tijdelijk mee gestopt.

Toen ik afgestudeerd was, kwam ik via een collega terecht bij Theatergroep SPOT, waar ik lange tijd bij aangesloten ben geweest. Eerst alleen als speler, maar al snel was ik ook bij het bestuur en de productionele zaken betrokken. Ik begon met het schrijven van Sinterklaasvoorstellingen en kindervoorstellingen. Het regisseren begon ik daar verder te ontwikkelen.

Nu, inmiddels meer dan 20 jaar verder heb ik in grote zalen gestaan, kleine kantines en op locatie. Ik heb zeer diverse rollen gespeeld en minstens evenzo veel verschillende stukken geschreven of geregisseerd. Al die ervaring wil ik nu gebruiken om anderen te helpen een geweldige voorstelling neer te zetten, of om evenementen te verrijken. Dat kan bijvoorbeeld als acteur of regisseur, maar ook het schrijven van teksten en scripts ga ik niet uit de weg. Mijn motto is dat je nooit te oud bent om te leren, wat betekent dat ik me momenteel verder aan het ontwikkelen ben d.m.v. cursussen en opleidingen, zodat ik het beste uit mezelf kan halen, maar ook een zo goed mogelijk product van kwaliteit kan leveren. Mocht je geïnteresseerd zijn geraakt, kijk dan vooral verder op deze site voor meer informatie.

(gelegenheids)acteur

Bietenkampjes on tour

regie

theater CV